Termeni si conditii abonare newsletter

Newsletter-ul Laborator VEST (denumit in continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de catre SC Laborator Vest SRL (denumit in continuare FURNIZOR) clientilor si vizitatorilor site-ului (denumiti in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.laboratorvest.ro (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) livrat periodic de catre furnizor utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul “utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul SC Laborator Vest SRL, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti termeni si conditii sunt stocati de catre SC Laborator Vest SRL si sunt accesibili pe site, in limba romana si in limba engleza. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.laboratorvest.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare includ adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare
Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash(automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Dupa abonare nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal
Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate de furnizor.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Responsabilitate
Furnizorul nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

Incetarea furnizarii serviciului
Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

SC Laborator Vest SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor
Acesti termeni si conditii sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor termeni si conditii va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care SC Laborator Vest SRL este inregistrata.

Date de Contact
Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail  office@laboratorvest.ro

Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC Laborator Vest SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, SC Laborator Vest SRL va pune la dispozitie o noua versiune a termenilor si conditiilor pe site si va anunta acest lucru in mesajul e-mail trimis la urmatoarea editie a newsletterului. In cazul in care nu este de acord cu noul regulament, utilizatorul trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de newsletter.